5 κορυφαίοι Έλληνες κωμικοί σε 15 διαφορετικές παραστάσεις
 για μια τριήμερη γιορτή stand-up δημιουργίας και αυτοσχεδιασμού.

To σφύριγμα έναρξης την Παρασκευή 19/10 δίνεται με την ανορθόδοξη κωμική αυτοσχεδιαστική παράσταση «Κωμικό ΜΠΟΥΜ» στην οποία οι ηθοποιοί ανεβαίνουν στη σκηνή και υπακούν τις εντολές του κοινού δημιουργώντας από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο και πρόβες. Στο αυτοσχεδιαστικό παραλήρημα συμμετέχουν οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Αγγελόπουλος και το κοινό. Η Χρύσα Κατσαρίνη και ο Θωμάς Ζάμπρας συναντιούνται λίγο αργότερα επί σκηνής σε έναν κωμικό «αγώνα» με πολύ γέλιο. Ακολουθεί το πρώτο Comedy Club του φεστιβάλ με τους Διονύση Ατζαράκη, Γιώργο Χατζηπαύλου, Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και Χρήστο Καλαϊτζίδη. Συνεχίζουμε με την επιτυχημένη εκπομπή του netwix.gr «Big Talk», που παρουσιάζεται μπροστά σε ζωντανό κοινό, με τους Λάμπρο Φισφή, Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο, Γιώργο Αγγελόπουλο και Μιχάλη Μαθιουδάκη να γίνονται… κωμικά πειραματόζωα για χάρη του Salonica Comedy Festival.  H πρώτη ημέρα κλείνει με το καινούριο υλικό του Παναγιώτη Κούδαπου θα παρουσιάσει τα νέα του κείμενα στο φεστιβάλ.

Το Σάββατο 20/10 το πρόγραμμα ξεκινάει από το απόγευμα, όπου Γιώργος Χατζηπαύλου παρουσιάζει το ξεχωριστό «Comedy Club για παιδιά», μια παράσταση για να διασκεδάσουν τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους. Μόλις λίγο βραδιάσει το Κωμικό ΜΠΟΥΜ έρχεται για μία δεύτερη παράσταση (για όσους δεν πρόλαβαν να το δουν την Παρασκευή) και λίγο μετά ο Διονύσης Ατζαράκης ανεβαίνει στη σκηνή να μας δείξει πόσο «Παλικάρι» είναι. Το δεύτερο Comedy Club του φεστιβάλ έπεται, και απαρτίζεται από τους  Λάμπρο Φισφή, Θωμά Ζάμπρα, Κώστα Μαλιάτση Sala και Παναγιώτη Κούδα. Οι Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και Μιχάλης Μαθιουδάκης υπόσχονται αμέσως μετά να ρίξουν το κοινό τους… «Στα Πλάγια» από τα γέλια με το ανίερο ξεκαρδιστικό τους σόου που δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο. Η μέρα κλείνει με την exclusive μεταμεσονύχτια αυτοσχεδιαστική παράσταση «True Story», όπου 10 κωμικοί θα μας διηγηθούν ζωντανά τις ιστορίες τους.

H Κυριακή 21/10 κάθε άλλο πάρα…κοντή κωμική γιορτή θα είναι, αφού ξεκινάει με μία «Daddys Special»παράσταση από τον Γιώργο Χατζηπαύλου και ένα Work in Progress από τον Λάμπρο Φισφή.  Δεν θα μπορούσε να λείπει και το τελευταίο Comedy Club του φεστιβάλ με τους Άγγελο Σπηλιόπουλο, Μιχάλη Μαθιουδάκη, Χρύσα Κατσαρίνη και Πέτρο (Chi) Τσιτσεκλή. Επίλογος του φεστιβάλ η νέα σόλο παράσταση του Κώστα Μαλιάτση σε πρεμιέρα στο Salonica Comedy Festival λίγο πριν μπει στα πρώτα «άντα».

Προπώληση εισιτηρίων στο www.viva.gr

~ Αναλυτικά το πρόγραμμα του Salonica Comedy Festival ~

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου

20:00 
Κωμικό ΜΠΟΥΜ
Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Αγγελόπουλος
Αίθουσα 1

20:15
Εδώ, στον αγώνα
Θωμάς Ζάμπρας, Χρύσα Κατσαρίνη
Αίθουσα 2

21:45
Friday Comedy Club
Διονύσης Ατζαράκης, Γιώργος Χατζηπαύλου, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Καλαϊτζίδης
Αίθουσα 2

22:00 
Big Talk
Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Αγγελόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης
Αίθουσα 1

23:45
Work in Progress
Παναγιώτης Κούδας
Αίθουσα 2

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου

18:00
Comedy Club για παιδιά
Γιώργος Χατζηπαύλου
Αίθουσα 2

20:00 
Κωμικό ΜΠΟΥΜ
Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Αγγελόπουλος
Αίθουσα 1

20:15
Παλικάρι
Διονύσης Ατζαράκης
Αίθουσα 2

21:45
Saturday Comedy Club
Λάμπρος Φισφής, Θωμάς Ζάμπρας, Κώστας Μαλιάτσης Salas, Παναγιώτης Κούδας
Αίθουσα 2

22:00 
Στα Πλάγια
Βύρων Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης
Αίθουσα 1

23:45
True Story
Λάμπρος Φισφής, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Χρύσα Κατσαρίνη, Θωμάς Ζάμπρας, Γιώργος Χατζηπαύλου, Κώστας Μαλιάτσης Salas, Διονύσης Ατζαράκης, Παναγιώτης Κούδας
Αίθουσα 1

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου

20:00 
Daddys Special
Γιώργος Χατζηπαύλου
Αίθουσα 1

20:15
Work in Progress
Λάμπρος Φισφής
Αίθουσα 2

21:45
Sunday Comedy Club
Άγγελος Σπηλιόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Χρύσα Κατσαρίνη, Πέτρος (Chi) Τσιτσεκλής
Αίθουσα 2

22:00 
Ένα για τα «άντα» – Work in Progress
Κώστας Μαλιάτσης Salas
Αίθουσα 1