«Το χιούμορ είναι ένα»

 

Σχεδόν Σαράντα” / “Comedy Club για παιδιά” στο Θέατρο Αθήναιον

Αν και τα τελευταία χρόνια και η Θεσσαλονίκη αποτελεί μόνιμή του έδρα, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, έδωσε σήμερα την πρώτη του συνέντευξη τύπου στην πόλη.

«Η εταιρία «ΘΕΑ.ΜΑ.» και ο Τέλης Γισγάκης, μου έδωσαν την ευκαιρία, να μην έχω έδρα μόνο την Αθήνα, αλλά και τη Θεσσαλονίκη. Για αυτό το λόγο εδώ και χρόνια, η δουλειά μου “ταξιδεύει” και κάνουμε μαζί πολλά δημιουργικά πράγματα», τόνισε ο γνωστός stand comedian Γιώργος Χατζηπαύλου.

Μίλησε με πάθος και πολύ αγάπη για το stand up comedy και αναφέρθηκε λεπτομερώς στις δύο παραστάσεις του, “Σχεδόν Σαράντα” και “Comedy Club για παιδιά” που παρουσιάζονται στο Θέατρο Αθήναιον (μικρή σκηνή). Σημειώνεται, ότι οι δύο συγκεκριμένες παραγωγές παρουσιάστηκαν με απόλυτη επιτυχία στον ίδιο χώρο τον περασμένο Οκτώβριο.

«Το 90% του stand up είναι κείμενο και το 10% παίξιμο. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό, είναι η διάθεση να εκτεθείς», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χατζηπαύλου.

Στάθηκε στο νέο του project “Comedy Club για παιδιά” αναφέροντας, πως η παράσταση είναι εξίσου διασκεδαστική για μικρούς και μεγάλους.

«Στο “Comedy Club για παιδιά” ο λόγος είναι πολύ απλός, άμεσος και καθημερινός, ενώ τα κείμενα υπενθυμίζουν στους γονείς πως κάποτε και εκείνοι ήταν παιδιά», υποστήριξε.

Ο Τέλης Γισγάκης, από την εταιρία «ΘΕΑ.ΜΑ.» υπογράμμισε την άψογη και πολυετή συνεργασία με το Γιώργο Χατζηπαύλου. Όπως τόνισε: «Το  stand up, το πίστεψα από την πρώτη στιγμή, για αυτό επεδίωξα και κατάφερα να μπει σε θεατρικούς χώρους, κάτι που επιβράβευσε τα επόμενα χρόνια και το κοινό».