Μετά από έναν επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων στο θέατρο Άβατον στην Αθήνα, ο χαρισματικός κωμικός βάζει στη βαλίτσα του τα πιο επιτυχημένα κείμενά του και ανεβαίνει Θεσσαλονίκη.


Για τρεις μέρες, λοιπόν, από τις 9 έως και τις 11 Μαρτίου ο Δημήτρης Χριστοφορίδης θα βρεθεί μόνος στη σκηνή του Αθήναιον παρουσιάζοντας το «Lower με C», τη δεύτερη solo stand up comedy του.

Θέλετε να περάσετε 70 ‘ ξεγνοιασιάς, να κάνετε μια παύση από όλα όσα σας προβληματίζουν, να γελάσετε μέχρι δακρύων; Αν ναι, σίγουρα αυτή η παράσταση είναι για εσάς!

Lower με C: Μια stand up comedy για τις μετριότητες

Ο Δημήτρης διηγείται με το χαρακτηριστικό χιούμορ του-πασπαλισμένο με δόσεις αυτοσαρκασμού αλλά και τρυφερότητας, καταστάσεις της δική του ζωής που κάτι θυμίζουν από τη δική μας. 

Στη solo παράστασή του με τίτλο «Lower με C» καταπιάνεται με τις μετριότητες, γκρεμίζοντας με τις ατάκες του τα στερεότυπα που τις συνοδεύουν. Άλλωστε, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, αν το δράμα είναι η μίμηση σπουδαίων πράξεων, η κωμωδία είναι η μίμηση της μετριότητας. 

Μιας μετριότητας που μπορεί να γίνει φωτεινό μονοπάτι για όσους επιδιώκουν πάντα το καλύτερο και μεγάλη σκοτεινιά για εκείνους που φοβούνται διαρκώς το χειρότερο ή επαναπαύονται στις δάφνες τους. 

Αυτή η κωμωδία είναι αφιερωμένη στα παιδιά του τελευταίου θρανίου. Σ’ αυτά που χαρακτηρίστηκαν μέτρια και η πορεία τους διέψευσε τους πάντες.

Ταυτότητα παράστασης 

Lower με C 

Πότε: 9, 10 και 11 Μαρτίου στις 21:00 

Πού: Θέατρο Αθήναιον (Β σκηνή), Βασ. Όλγας 35, τηλ.: 2310 832060 

Διάρκεια παράστασης: 70 ‘ 

Τιμές εισιτηρίων: 12 € (κανονικό) και 10 € (φοιτητικό, ανέργων, άνω των 65) 

Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr – καταστήματα Public